Știai că asistenții medicali din Iași sunt foarte apreciați în Germania?

Lavinia, Oana și Larisa sunt doar câteva exemple de succes, care ne-au împărtășit câte puțin din experiența lor ca AMG în Germania! 

Alege un loc de muncă care îți va oferi o viață
lipsită de griji!

 9 Februarie - ora 10:00

  Hotel International

 Alege un loc de muncă care îți va oferi o viață
lipsită de griji!
Noi suntem alături de tine! Din acest motiv am deschis un birou nou în Iași, pe strada Rece nr. 3, chiar lângă UMF!
În acest moment, Asistenții Medicali Generaliști din Iași învață GRATUIT limba germană la sediul nostru de lângă facultatea de medicină și farmacie, “Grigore T. Popa”!
Mediko Hire colaborează cu Universitatea de Medicină și Farmacie "Grigore T. Popa"
Prin acest parteneriat, am reușit să punem la dispoziție stagii de practică pentru studenții doritori. 

Parteneriatul nostru de succes cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași s-a concretizat printr-un stagiu de practică la spitalul universitar Klinikum Itzehoe de lângă Hamburg.
Suntem încrezători că în aceste 2 săptămâni de practică, Mădălina, Ionela și Daniela au reușit să vadă cum arată munca de Asistent Medical Generalist în Germania și care sunt avantajele acesteia.

Cu cine te poți întâlni la Iași? 

Ștefănel Bulea
Reprezentant Mediko Hire Iași 
Rusu Ana Maria 
Profesor de limba germană 
Delia Pușcă 
Project Manager 
Îți oferim CURSURI GRATUITE
de LIMBA GERMANĂ!
Te vom ajuta să înveți limba germană în cel mai scurt timp și te vom sprijini pe drumul tău spre a dobândi o certificare de limbă nivel B2!

Cursurile se țin în sala noastră de clasă, iar cu ajutorul profesorilor noștri, limba germană ți se va părea o joacă de copii! 
Loc de muncă într-o instituție prestigioasă cu salarii atrăgătoare începând cu 2700 EURO brut pentru Debutanți!
Loc de muncă într-o instituție prestigioasă cu salarii atrăgătoare începând cu 2700 EURO brut pentru Debutanți!
Vei avea siguranța unui loc de muncă stabil cu contract pe perioadă nedeterminată, la o unitate medicală de top, precum: Itzehoe Klinikum, Spitalele Asklepios, Schön Klinik și multe altele.
Consultanță Gratuită Individuală cu experții Mediko-Hire!
Andreea te va sprijini pe tot parcursul acestui proces și te va ajuta să îți găsești un loc de muncă stabil în Germania! Va fi alături de tine de la primele lecții de limba germană până la primii ani de lucru în Germania!
Mediko te ajută și cu:
 Contract de muncă pe perioadă nedeterminată
 Recunoaștere profesională din partea Statului German
 Integrarea în comunitate și la locul de muncă
Ce pierzi dacă ești AMG și nu aplici pentru un job în Germania?
 • Nu vei avea oportunitatea de a avea un salariu net superior față de cel din România.
 • Vei rata șansa de a te împlini cu adevărat din punct de vedere profesional.
 • Nu vei putea să ajungi să lucrezi într-una dintre țările cu cele mai performante sisteme de sănătate existente în acest moment.
 • ​Vei pierde posibilitatea de a te muta cu familia într-o țară în care spiritul de comunitate și respectul reciproc sunt elemente esențiale.
 • ​Nu vei putea să te bucuri de cariera pe care o meriți cu adevărat!
Toate poveștile de succes sunt rezultatul dedicației noastre pentru ceea ce facem. Suntem bucuroși că avem oportunitatea de a schimba viețile celor ca tine, care își doresc mai mult de la viitorul lor. 
Ce trebuie să faci?
Tot ce trebuie să faci este să fi motivat, iar de restul ne ocupăm noi! Vom fi alături de tine la fiecare pas, chiar și după ce ajungi în Germania, pentru ca integrarea ta la noul loc de muncă să fie cât mai ușoară!
De ce ai alege Mediko-Hire? Iată doar câteva exemple de SUCCES!
Ce spun ceilalți Asistenți care au colaborat cu noi?
Elena Babolea
Asklepios Nord
"Mulțumesc firmei Mediko Hire pentru încrederea acordată. Încă din primele zile am fost primită cu brațele deschise la locul de muncă și am avut parte de o atmosferă plăcută. Colegii au fost foarte primitori și au avut răbdare cu mine. A fost o așteptare lungă dar a meritat. Mă bucur foarte mult că am ajuns în orașul mult dorit. De când am ajuns aici angajatorul mi-a prezentat secția și colegii. Orice problemă am pot să o discut cu dânsul. Personalul este foarte prietenos. Au răbdare și mă roagă să le pun întrebări dacă nu înțeleg ceva. Eu sunt foarte bucuroasă că am ajuns aici și că m-am integrat așa repede."
Gabriel Păcurar
Schön Klinik, München
"La început, îmi era foarte teamă de limba germană. Nu știam niciun cuvânt, dar acum mă simt foarte mândru de mine și de rezultatele mele. În acest moment, pot spune foarte multe în limba germană și asta datorită profesorilor puși al dispoziție de Mediko-Hire. 

Pot confirma că cel mai important lucru a fost transparența și sinceritatea pe care fiecare membru din cadrul Mediko-Hire, mi-a transmis-o încă de la interviu!"
Noi ne ținem de promisiuni! Tot ce trebuie să faci este să fi motivat, iar noi ne ocupăm de restul!
Vrei să lucrezi și tu la clinici de Top din Germania?
Tiberiu ne-a ales, iar noi l-am ajutat!
Vrei să lucrezi și tu la clinici de Top din Germania?

Cele 23 de unități Schön Klinik se află, în principal, în sudul Germaniei în orașele Hamburg, München și localitățile apropiate de acestea. Sunt spitale private cu dotări și tehnologii moderne. Pe piața Germană acestea se bucură de o imagine prestigioasă și multă recunoaștere.

Școala Postliceală "Charles Laugier", Craiova

"La Mediko Hire am primit mereu înțelegere și sfaturi, pot spune că a fost o bună colaborare. Cel mai bun exemplu este limba germană, deși e o limbă foarte grea, nu e imposibilă, iar dacă ceva nu înțelegi ca și cursant ți se explică de fiecare dată. Eu cred că secretul reușitei este răbdarea, chiar dacă timpul poate fi lung, toate se fac pas cu pas, iar atât timp cât există amabilitate și înțelegere, lucrurile merg bine."

Povești de viată! 
Cu ajutorul nostru au luat naștere sute de povești de succes, iar cei ce au avut dorința și motivația necesară au reușit să iși schimbe complet viața. Află povestea Ioanei Apostol, care a plecat în Germania cu ajutorul nostru! 
IMPORTANT: Ce mesaj are directorului companiei, Oana Dan pentru toți asistenții medicali generaliști:
"Sunt Directorul Mediko Hire de 5 ani și 9 luni. Am fost alături de mai mult de 400 de asistenți medicali generaliști în drumul lor către o carieră de succes și o viață împlinită în Germania. Pot să vă spun că am fost alături de 150 de asistenți din Moldova, care au fost motivați și au ales o carieră de succes în Germania! De acte ne ocupăm noi. De locul de muncă ne ocupăm noi. Limba germană o puteți învăța cu noi. De integrarea dvs. în sistemul german ne ocupăm tot noi! Trebuie doar să fiți hotărâți, să faceți primul pas, iar eu vă voi susține pe tot parcursul colaborării noastre! 
Tot ce trebuie să faceți este să fiți ambițioși pentru a învăța limba germană! 
Vă doresc mult succes tuturor și vă aștept cu drag.
"
Oana Dan
Director Mediko-Hire
Cere oferta de JOB ACUM și primești întreg pachetul:
Nu lăsa această ofertă să expire!
 • LOC DE MUNCĂ ÎNTR-O INSTITUȚIE PRESTIGIOASĂ
 • CURSURI ONLINE GRATUITE DE LIMBA GERMANĂ
 • CONTRACT DE MUNCĂ PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ
 • CONSULTAȚIE INDIVIDUALĂ CU EXPERȚII MEDIKO-HIRE
 • RECUNOAȘTERE PROFESIONALĂ DIN PARTEA STATULUI GERMAN
 • INTEGRARE ÎN COMUNITATE ȘI LA LOCUL DE MUNCĂ
 • SPRIJIN DIN PARTEA MEDIKO-HIRE PE PARCURSUL ÎNTREGULUI PROCES
Vezi unde se află Hotel International:
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Mediko Hire GmbH 2019