Dacă ești Asistent Medical Generalist rezervă acum un loc și află cum poți obține un loc de muncă în spitale și clinici de TOP din Germania! 
14 locuri rămase. Grăbește-te!
12 locuri rămase. Grăbește-te!
Venim la tine în oraș!
Venim la tine în oraș!
 14 noiembrie 2019 - Ora 10:00
14 Noiembrie 2019 - ora 10:00
 Brașov -  
Hotel Kronwell
 Brașov -
Hotel Kronwell
Peste 450 de AMG au reușit să își schimbe viața cu ajutorul nostru!
Află CUM au reușit și ce îți GARANTĂM!
Îți garantăm CURSURI GRATUITE
de LIMBA GERMANĂ!
Te vom ajuta să înveți limba germană în cel mai scurt timp și te vom sprijini pe drumul tău spre a dobândi o certificare de limbă nivel B2!
Loc de muncă într-o instituție prestigioasă cu salarii atrăgătoare de peste 2700 EURO pentru Debutanți!
Vei avea siguranța unui loc de muncă stabil cu contract pe perioadă nedeterminată, la o unitate medicală de top, precum: Itzehoe Klinikum, Spitalele Asklepios, Schön Klinik și multe altele.
Consultanță Gratuită Individuală cu experții Mediko-Hire!
Mediko Hire te va sprijini pe tot parcursul acestui proces! Vom fi alături de tine de la primele lecții de limba germană până la primii ani de lucru în Germania!
Mediko te ajută și cu:
 Contract de muncă pe perioadă nedeterminată
 Recunoaștere profesională din partea Statului German
 Integrarea în comunitate și la locul de muncă
Colege noastre cu care o să te întâlnești la Brasov pe 14 Noiembrie!
Delia Pușcă
Dep. Resurse Umane

Crina Voloșeniuc
Dep. Comunicare

De ce ai alege Mediko-Hire?
Ce spun ceilalți Asistenți care au colaborat cu noi?
Spitalele Schön Klinik:
Vrei să lucrezi și tu la clinici de Top din Germania?
Vrei să lucrezi și tu la clinici de Top din Germania?

Cele 23 de unități Schön Klinik se află, în principal, în sudul Germaniei în orașele Hamburg, München și localitățile apropiate de acestea. Sunt spitale private cu dotări și tehnologii moderne. Pe piața Germană acestea se bucură de o imagine prestigioasă și multă recunoaștere.

"Cu un an în urmă am serviciul la Schön Klinik. Locuiesc într-un frumos orășel-stațiune, Bad Aibling, din Landul Bayern. Lucrez pe secția de Terapie Intensivă ca asistent medical și sunt impresionat de ceea ce am găsit aici. Am fost primit foarte frumos de toți colegii, iar îndrumătorii pe care i-am avut mi-au explicat tot ce am de făcut și chiar mi-au repetat de câte ori a fost nevoie pentru a fi siguri că înțeleg. Sunt foarte mândru că lucrez aici și că fac parte din familia Schön Klinik. Mulțumesc Mediko Hire pentru ajutorul oferit în toți pașii pe care i-am parcurs, până a ajunge aici. Recomand asistenților medicali care își doresc să lucreze în Germania, să învețe foarte bine limba germană și să faca acest pas pentru a putea sa se dezvolte profesional."

Afrăsinei Cristina
Află mai multe despre povestea ei de succes!
Cu ajutorul nostru au luat naștere sute de povești de succes, iar cei ce au avut dorința și motivația necesară au reușit să își schimbe complet viața, având un job la o instituție medicală de top din Germania! 
Ce pierzi dacă ești AMG și nu aplici pentru un job în Germania?
 • Nu vei avea oportunitatea de a avea un salariu net superior față de cel din România.
 • Vei rata șansa de a te împlini cu adevărat din punct de vedere profesional.
 • Nu vei putea să ajungi să lucrezi într-una dintre țările cu cele mai performante sisteme de sănatate existente în acest moment.
 • ​Vei pierde posibilitatea de a te muta cu familia într-o țară în care spiritul de comunitate și respectul reciproc sunt elemente esențiale.
 • ​Nu vei putea să te bucuri de cariera pe care o meriți cu adevărat!
Toate poveștile de succes sunt rezultatul dedicației noastre pentru ceea ce facem. Suntem bucuroși că avem oportunitatea de a schimba viețile celor ca tine, care își doresc mai mult de la viitorul lor. 
Ce trebuie sa faci?
Tot ce trebuie să faci este să fi motivat, iar de restul ne ocupăm noi! Vom fi alături de tine la fiecare pas, chiar și după ce ajungi în Germania, pentru ca integrarea ta la noul loc de munca să fie cât mai ușoară!
IMPORTANT: Mesajul directorului companiei, Oana Dan pentru Asistenții Medicali Generaliști:
"Sunt Directorul Mediko Hire de 5 ani. Am fost alături de mai mult de 400 de asistenți medicali generaliști în drumul lor către o carieră de succes și o viață împlinită în Germania. Pot să vă spun, că cele mai importante lucrui de care aveți nevoie sunt determinarea și motivația. De acte ne ocupăm noi. De locul de muncă ne ocupăm noi. Limba germană o puteți învăța cu noi. De integrarea dvs. în sistemul german ne ocupăm tot noi! Trebuie doar să fiți hotărâți, să faceți primul pas, să ne contactați și să depuneți efortul necesar învățării limbii germane. Vă urez tuturor mult succes în cele ce urmează!"
Oana Dan
Director Mediko-Hire
Cere oferta de JOB ACUM și primești întreg pachetul:
 • LOC DE MUNCĂ ÎNTR-O INSTITUȚIE PRESTIGIOASĂ
 • CURSURI ONLINE GRATUITE DE LIMBA GERMANĂ
 • CONTRACT DE MUNCĂ PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ
 • CONSULTAȚIE INDIVIDUALĂ CU EXPERȚII MEDIKO-HIRE
 • RECUNOAȘTERE PROFESIONALĂ DIN PARTEA STATULUI GERMAN
 • INTEGRARE ÎN COMUNITATE ȘI LA LOCUL DE MUNCĂ
 • SPRIJIN DIN PARTEA MEDIKO-HIRE PE PARCURSUL ÎNTREGULUI PROCES
Vezi unde se află Hotelul Kronwell din Brașov:
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Mediko Hire GmbH 2019